De leerlingenraad is een vertegenwoordiging van leerlingen uit de groepen 3 t/m 8. Zij praten bijna maandelijks met de directeur over de zaken op de school. Voor de vergadering wordt een agenda gemaakt en ook over wat we bespreken  worden notulen gemaakt.  De leerlingenraad organiseert ook ieder jaar een themadag. We zijn voor dit jaar nog ideeën aan het verzamelen.

Duuk (groep 4)
Ik ben Duuk en ik zi tin groep 4. Ik wil in de leerlingenraad omdat ik wil meedenken over de oude en de nieuwe school. Zelf wil ik graag een keer met een vriendje uit een andere klas in mijn klas samenwerken. Ik hoop dat dit gaat lukken.

Kiki (groep 4)
Ik ben Kiki en ik zit in groep 5. Ik wil graag in de leerlingenraad omdat ik het leuk vind. Ik wens kinderen een leuk schooljaar en wil daar mijn best voor doen.

Caitlyn (groep 6)
Ik ben Caitlyn en ik zit in groep 6. Ik ben jarig in maart. Ik wil graag in de leerlingenraad omdat het me leuk lijkt en ik heb goede ideeën. Ik vind het leuk om mee te denken.

Jente (groep 7)
Ik ben Jente, ik ben 10 jaar en zit in groep 7. Ik wil graag in de leerlingenraad omdat ik er nog nooit ingezeten heb. Ik heb als doel om de school leuker te maken. Ik vind het leuk om dingen te veranderen en gaan me inzetten voor de school.

Roosmarijn (groep 8)
Ik ben Roosmarijn en ik ben 11 jaar. Ik zit in groep 8 en wil graag in de leerlingenraad omdat ik het erg leuk vind om samen met kinderen uit andere klassen ideeën te bedenken om de school leuker en beter te maken. Er kunnen nog wel dingen gebeuren zoals het buitenspeelmateriaal. Ik hoop dat dat echt gaat gebeuren. Ik hoop ook dat mensen vertrouwen dat wij het echt leuk gaan maken.