De leerlingenraad is een vertegenwoordiging van leerlingen uit de groepen 3 t/m 8. Zij praten bijna maandelijks met de directeur over de zaken op de school. Voor de vergadering wordt een agenda gemaakt en ook over wat we bespreken  worden notulen gemaakt.  De leerlingenraad organiseert ook ieder jaar een themadag. We zijn voor dit jaar nog ideeën aan het verzamelen.

Ben
Ik ben Ben en zit in groep 6. Mijn sport is hockey. Ik hou ook van voetbal. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik het leuk vind om iets voor de klas te doen en mee te denken met de school. 

Liv
Ik ben Liv en ik zit in groep 3. Ik hou erg van school. Mijn hobby’s zijn fietsen en zwemmen. Ik heb al 2 diploma’s. Spelen op het schoolplein vind ik ook erg leuk. Ik zit ook in de schoolraad en dat vind ik erg leuk! 

Demi
Hallo ik ben Demi. Ik ben 11 jaar en zit in groep 8. Mijn hobby’s zijn Jujitsu en afspreken met Maudi en Juanita. Ik ben erg blij dat ik hier op school zit. Ik zit in de schoolraad omdat ik het belangrijk vindt om naar de kinderen te luisteren. 

Juanita
Ik ben Juanita en ik ben 10 jaar oud. Ik zit in groep 7. Mijn hobby’s zijn kickboksen en paardrijden. Ik heb zelf 3 paarden. Ook wedstrijden Kickboksen vind ik erg leuk. Met mijn vriendinnen Demi en Rosemarijn ben ik blij dat ik hier op school zit. 

Jules
Ik ben Jules en ik ben 7 jaar. Ik houd van dieren. Mijn lievelingsprogramma is Avatar. Ik zit namens groep 4 in de schoolraad. Ik wil graag meer buitenspeel-materialen en wil ook meer dansen of tekenlessen. 

Saar
Ik ben Saar en ik ben 8 jaar oud. Ik heb een broer, een moeder en een vader. Ik zit in groep 5 op de Tweemaster en mijn beste vriendin is Sterre. Het moeilijkste vak vind ik rekenen en de juffen zijn heel lief. Leuke vakken op school zijn de GVO lessen en mijn hobby is tekenen. Al vind ik spelen met mijn broer ook erg leuk.